skip to Main Content

Wie ben ik?

Ik ben Herman Groeneveld, eigenaar van ProV advies & ontwikkeling. In ProV komen een aantal waarden terug die typerend zijn voor mij en mijn werkwijze:

ProV staat voor professional

Ik leg de lat hoog voor mijzelf en mijn omgeving. Dit betekent dat ik bij voorkeur niet kies voor de weg van de minste weerstand. Ik ga op zoek naar de beste oplossing voor iedereen. Dat maakt het niet altijd makkelijk maar ik ben er van overtuigd dat dit de kwaliteit uiteindelijk ten goede komt.

ProV staat voor ruimtelijke ordening

Ik heb mijn sporen verdiend binnen de gemeentelijke overheid.¬†Zowel binnen de ruimtelijke ordening als daarbuiten. Maar van ’t eerste gaat mijn hart sneller kloppen! Uiteraard neem ik het brede pakket aan ervaring wel mee.

ProV staat voor verbinding

Een modekreet die je overal hoort. Voor mij betekent het dat ik iedere speler die ik op het speelveld tref serieus neem. Op tafel probeer te krijgen wat zijn of haar belang is en van daaruit op zoek ga naar mogelijkheden en oplossingen.

ProV staat voor resultaat

In alles wat ik doe is het bereiken van concrete resultaten datgene waar ik energie van krijg. Of het nu gaat om een veranderopdracht voor een team, het aansturen van een project of begeleiden van een ruimtelijk plan. Ik houd van het spel. En dat mag complex zijn. Dan ben ik op mijn best.

Voeg daar een gezonde portie humor en Twentse nuchterheid aan toe en u krijgt een aardig beeld van wie ik ben. Ik ben woonachtig in Hengelo, getrouwd en vader van drie kinderen. In mijn vrije tijd een fanatiek hardloper en politiek actief voor ChristenUnie Hengelo.

ProV advies & ontwikkeling stapt snel en probleemloos in

Maak een afspraak
Back To Top